Besøg Bakkegården

Kom og besøg os Bakkegården!

Mange af Julbjergs dyr bo her, kom og besøg Manse får, Sonja ged, hønsene i galehuset, Fiona ko, Frida pony og mange flere!

På Bakkegården er der en unik  mulighed for at opleve de oprindelige danske husdyr på helt tæt hold i idylliske omgivelser på den gamle gård.

Bakkegården hører under Værkstedsskolen Krummebækgaard, som er et bo-behandling og uddannelsestilbud for sårbare mennesker. se mere på Krummebaekgaard.dk

Bakkegården har åbent efter aftale, book dit besøg på julbjerg@yahoo.com

Besøget tilrettelægges individuelt efter behov. Vi tilbyder bla. Rundvisning, trækture på ponyer, opgave skatte jagt ( måske ved du hvor mange tær en høne har? Ellers må du ud og finde en høne og tælle tær...) lege fra gamle dage fx, sækkeløb, tovtrækning, sømslagning mm. Bonde for en dag -vær med til at passe og pleje dyrene. Det er muligt at forudbestille frokost, eller kaffe og kage. Et besøg vare ca 2 til 3 timer. Vi tilrettelægger besøg for familier, instutioner, turister, firmaer mm.

Vi glæder os til at møde jer! 

 

Nogle af dyrene på Bakkegården

Bakkegården, mellemvej 2, lerbæk, Møn

Vi glæder os til at kunne åbne dørene for jer, når corona krisen er overstået! Imens sysler vi haven og på krea værkstedet laver vi insekthoteller, til senere salg i gårdbutikken.

Vi holder af naturen, biodiversitet og selvforsyning